Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Klix.ba ]

02. 07. 2024. 09:55 >> 09:55

ZA LJUBITELJE ŽIVOTINJA

Neobičan oglas: Traži se "pet sitter" - osoba za rad u vrtiću za pse i mace

Nesvakidašnji oglas za posao objavljen je na platformi Klix Posao, a savršen je za sve ljubitelje mačaka i pasa. Naime, traži se "pet sitter" odnosno osoba za rad u vrtiću za pse i mace.



Kućni ljubimci pored ljubavi često znače i veliku obavezu, a mnogi od nas su došli u priliku kada ih nemamo gdje ostaviti ili da tokom našeg radnog vremena predugo borave sami. Rješenje za to su vrtići za ljubimce.

Koncept ovakvih vrtića je u svijetu već razrađen i jako česta pojava, a u Bosni i Hercegovini se tek razvija. Upravo zato je ovaj neobičan oglas privukao pažnju na platformi Klix Posao.

Između ostalog oglas navodi sljedeće: "Ukoliko ste iskreni ljubitelj životinja i nemate strah od pasa možda je ovo posao za Vas. Osoba koja bi se brinula o ljubimcima u vrtiću treba da bude odgovorna i ozbiljna. Pod njenim nadzorom su živa bića koja zahtijevaju pažnju i brigu".

Osoba zadužena za brigu o psima u opisu posla imaće nekoliko zadataka:

- Pružanje društva ljubimcima u odsustvu njihovih vlasnika

-Staranje da vlada harmonična i pozitivna atmosfera među ljubimcima

-Briga o zdravlju i opštem dobru ljubimaca koji su pod nadzorom

-Održavanje komunikacije s vlasnicima ljubimaca.

Vrtići pružaju usluge čuvanja ljubimaca što može biti savršeno rješenje za ljude s dugim radnim vremenom ili za one koji često moraju putovati. Istovremeno vrtić može biti i savršena prilika za posao za ljubitelje životinja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније