Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix.ba ]

02. 07. 2024. 07:58 >> 07:58
1

USLJED PRIČE O RAZVODU

Nakon vile, na red su došle i umjetnine: Dženifer i Ben prodaju stvari

Dženifer Lopez i Ben Aflek rješavaju se zajedničkih stvari usred priča o sve izvjesnijem razvodu, a na red su došle i umjetnine.

Page Six prenosi da par prodaje umjetnička djela iz svog doma vrijednog 60 miliona dolara, koji je odnedavno takođe na tržištu usljed glasina o njihovom razvodu.

Kako prenose, kolekcionari i zainteresovani kupci početkom juna su kupovali "umjetnine i neke komade" koji su bili na prodaju iz kuće para.

Dženifer i Ben kupili su prostranu nekretninu prošle godine, da bi je stavili na prodaju godinu dana kasnije; međutim, izvor je tvrdio da su htjeli da zamijene kuću jer nikada nisu bili zadovoljni njom.

"Ben nikad nije volio kuću", rekao je insider za magazin People prošlog mjeseca, "Previše je daleko od njegove djece".

Više od mjesec dana nakon što su mediji objavili da Aflek i Lopez imaju bračnu krizu i ne žive više zajedno, izvor blizak paru rekao je za People da je Aflek uzeo svoje stvari i odlučio da se iseli zbog napetosti u braku.

Glumac već neko vrijeme živi u unajmljenoj kući u Brentvudu, a svoje stvari iz zajedničkog doma pokupio je prije nego što se Lopez vratila s putovanja iz Italije.

Par je posljednji put snimljen 26. juna u Holivudu, gdje oboje imaju svoje kancelarije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније