Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ b92 ]

28. 06. 2024. 11:30 >> 11:30
Čitaj mi:

ORGANIZATORI OTKRILI

Da li će Kejt Midlton uručiti trofeje na Vimbldonu?

Princeza od Velsa Kejt Midlton, svake godine tradicionalno uručuje pehar osvajaču Vimbldona.

 

Mnoge zanima da li će i ove godine imati tu čast da Kejt Midlton uruči pehar osvajaču Vimbldona. Poznato je da se princeza još uvijek oporavlja od karcinoma, a informacije o njenom stanju su jako rijetke.

Nedavno je sve iznenadila pojavivši se na ceremoniji u čast rođendana kralja Čarlsa, a sada je jedno od glavnih pitanja da li će ovogodišnji Vimbldon proći bez Kejt.

Predsjednica All England Lawn Tennis and Croquet Cluba Debi Dževans rekla je za Telegraph Sport da će dati princezi Kejt "što je moguće više fleksibilnosti".

Svi se nadaju da će Kejt uručiti pehar
"Nadamo se da će princeza od Velsa moći da preda trofeje kao zaštitnica kluba, ali njeno zdravlje i oporavak su prioritet. Ne znamo još ništa. Sve što smo rekli je da ćemo raditi s njom i dati joj što više fleksibilnosti. Ne znam ko bi dodijelio trofeje kao alternativu. To je nešto o čemu treba razmisliti tek ako bude potrebno. Ostajemo fleksibilni", rekla je Debi.

Kako je ranije Kejt istakla, nada se da će učestvovati na bitnim događajima u budućnosti, ali njeno raspoloženje dosta zavisi i od terapije, tako da je još uvijek sve neizvjesno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније