Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

27. 06. 2024. 10:47 >> 10:47
Čitaj mi:

ISTRAŽIVANJE

Tripadvisor proglasio najbolju evropsku turističku atrakciju

Titule "The Travellers Choice Awards Best of the Best" su dodijeljene među kojima je i nagrada za najbolju turističku atrakciju.


Evropa je dom nekih prilično sjajnih atrakcija koje svakodnevno privlače turiste iz cijelog svijeta. Ove godine TripAdvisor Travellers Choice Awards proglasio je Ajfelov toranj za najbolju evropsku atrakciju.

Zapravo simbol Pariza dobio je najistaknutije kritike tokom cjelogodišnjeg perioda te je stoga odnio titulu najbolje atrakcije. Znamenitost je dobila nevjerovatnih 142.770 recenzija, sa prosječnom ocjenom 4,5 (nešto više od 100.000 njih je „odlično“).

Graham S, korisnik TripAdvisora, opisao je Ajfelovu kulu kao „iznenađujuće vrijednu turističku atrakciju“, dok je Rendi rekao da je „premašila očekivanja“.

Kuća Ane Frank u Amsterdamu zauzela je drugo mjesto, a sjajna bazilika Sagrada Familija u Barseloni treće mjesto, piše Time Out.

Lista 10 najboljih atrakcija u Evropi, prema TripAdvisoru:

- Ajfelova kula, Pariz
- Kuća Ane Frank, Amsterdam
- Bazilika Sagrada Familia, Barselona
- Koloseum, Rim
- Muzej Luvr, Pariz
- Duomo di Milano, Milano
- Muzej Vasa, Stokholm
- Akropolj, Atina
- Musee d’Orsai, Pariz
- Arheološki park Pompeja, Pompeja

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније