Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

26. 06. 2024. 10:55 >> 10:55
Čitaj mi:

ASTRO

Ovo su tri najmisterioznija znaka horoskopa

Postoje ljudi koji su kao otvorene knjiga – lako ih je čitati i razumjeti. Ali postoje i oni drugi, misteriozni pojedinci čije misli i osjećaji, poput tajni, ostaju skriveni duboko ispod površine.


Njihovi su unutrašnji svjetovi složeni lavirinti, ostavljajući nas da se pitamo što se zapravo događa u njihovim umovima. Ako ste se ikada zapitali zašto je to tako, astrologija nudi odgovore.

Ovo su “teži” horoskopski znakovi za čitanje:

1. Škorpion
Škorpioni su pravi šampioni kada je u pitanju tajanstvenost. Njihova intenzivna emocionalnost često je skrivena iza hladne i daleke fasade. Rijetko će otkriti svoje prave misli i osjećaje, a njihova vještina manipulisanja informacijama čini ih majstorima spletki.

2. Vodolija
Vodolije su poznate po svojoj originalnosti i nekonvencionalnom načinu razmišljanja. Njihove ideje i misli često su toliko napredne da ih je teško razumjeti čak i njihovim najbližim prijateljima. Njihova misterija leži u činjenici da njihovi motivi i planovi često ostaju skriveni ispod slojeva intelektualnih enigmi, prenosi krstarica.com.

3. Jarac
Jarci su majstori samokontrole i discipline, što ih čini vrlo teškima za čitanje. Rijetko će pokazati svoje prave osjećaje, radije će svoj privatni svijet zadržati za sebe. Njihovo ozbiljno i suzdržano držanje može zavarati ljude da pomisle da su hladni ili nepristupačni, ali ispod površine krije se bogat unutrašnji život.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније