Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

25. 06. 2024. 11:18 >> 11:18
Čitaj mi:

VRIJEDI ZNATI

Horoskopski znakovi koji ne mogu da budu vjerni

Astrologija nam daje zanimljive uvide u osobine i ponašanja ljudi, uključujući njihove preferencije u ljubavnim odnosima.



Dok su neki horoskopski znaci poznati po svojoj lojalnosti i vjernosti, drugi su skloniji flertovanju i nevjerstvu. Ovi znaci često traže uzbuđenje i avanturu, a lojalnost im nije jača strana. Hajde da saznamo koji su horoskopski znaci skloni nevjerstvu i zašto im je teško da ostanu vjerni jednom partneru.

Blizanci
Blizanci su poznati po svojoj svestranosti, radoznalosti i društvenosti. Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije i intelekta, Blizanci su stalno u potrazi za novim iskustvima i izazovima. Njihova prevrtljiva priroda i potreba za stimulacijom često ih dovode do nevjerstva, piše Index.

Blizancima je teško da ostanu vjerni jer im rutina i monotonija brzo dosade. Uvijek traže nešto novo i uzbudljivo, a to se odnosi i na njihove ljubavne odnose. Njihova želja za avanturom i flertom može ih dovesti do nevjerstva kad god se za to ukaže prilika. Skloni su flertovanju i često uživaju u pažnji drugih, što može izazvati probleme u njihovim odnosima.

Strijelac
Strijelčevi su poznati po svojoj ljubavi prema slobodi, avanturama i istraživanju. Pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije i sreće, Strijelčevi su stalno u potrazi za novim horizontima i iskustvima. Njihova potreba za nezavisnošću i slobodom često ih dovodi do nevjerstva.

Strijelčevima je teško da ostanu vjerni jer svoju slobodu cijene iznad svega. Veze koje doživljavaju kao ograničavajuće ili previše ozbiljne mogu ih natjerati da potraže izlaz u flertovanju i avanturama. Strijelčevi su poznati po svojoj sklonosti da rizikuju i istražuju, što ih može dovesti do situacija u kojima im je teško da ostanu vjerni jednom partneru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније