Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Klix.ba ]

25. 06. 2024. 10:50 >> 10:50
Čitaj mi:

BRITANSKI AUTOR TVRDI

Bekamovi su nevjerovatno škrti, ne daju ni napojnice u restoranu

Dejvid i Viktorija Bekam imaju bogatstvo procijenjeno na 575 miliona dolara, a nova knjiga Toma Bowera otkriva i da je bračni par jako škrt, a posebno kad su napojnice u pitanju.



Naime, on u knjizi "House of Beckham: Money, Sex and Power" tvrdi da su Dejvid i Viktorija opsjednuti novcem pa moraju ostati "globalni brend" koji privlači stalan interes javnosti.

Takođe  tvrdi da su nevjerovatno škrti. Primjeri koje on navodi uključuju Viktoriju koja je kupila vrećicu čipsa na fotografisanju za što je kasnije tražila da joj se refundiraju troškovi. Upravo je ta škrtost izazvala  Rebeccu Loos da izađe u javnost o svojoj navodnoj aferi sa Dejvidom, tvrdi Bower.

"Prekretnica za Loosa bila je spoznaja Bekamovih dvostrukih standarda. Nakon obroka za zaposlene SFX-a u madridskom Hard Rock Cafeu, Bekam nije ostavio napojnicu", piše u knjizi.
"Sljedeći dan, konobarica je Loos dala poruku za Bekama. Objašnjavajući da je preživljavala od napojnica, izrazila je ljutnju što neko tako slavan i bogat može biti tako škrt. Nakon što je pročitao poruku, Bekam se uznemirio. 'Daj joj ovo', rekao je pružajući joj snop eura Rebeki koja je tada bila Bekamova asistentkinja.

Vidjeti Bekama da se tako loše ponaša bila je očita prekretnica za Loos, piše Bower, a nedugo nakon što ju je agencija SFX otpustila, odlučila je prodati priču o svojoj navodnoj aferi, koju Bekamovi do dan danas nisu priznali, a niti zanijekali.

Dejvid i Viktorija jednom su takođe "zaboravili" dati napojnicu posadi jahte u vlasništvu Eltona Džona, zbog čega im je slavni muzičar dao nadimak "Takums".

"Elton bi se kasnije žalio da su 'Takumi' zaboravili na uobičajenu ljubaznost davanja napojnice posadi. Očekivao se iznos od oko 26.733 dolara za jednu sedmicu", piše Bower.

Takođe otkriva kako je Bekamovo osoblje jednom prilikom tražilo 10 dolara za taksi, a taj je zahtjev navodno iznervirao slavni par.

Na putovanju u Kambodžu s UNICEF-om Dejvid je natjerao humanitarnu organizaciju da ga iz njegovog hotela s pet zvjezdica premjesti u još  luksuznije odmaralište, a odbio je razliku troškova podmiriti svojim novcem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније