Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

24. 06. 2024. 12:03 >> 12:03
Čitaj mi:

NIJE HTIO DA NAPUSTI EKIPU

Zašto je Met Dejmon odbio najveći iznos koji bi neki glumac dobio za ulogu

Holivudski glumac kaže da nije mogao da napusti ekipu s kojom je već radio na jednom filmu, kada je dobio ponudu za "Avatara".



Met Dejmon odbio je ulogu u filmu „Avatar“ Džejmsa Kamerona iz 2009. godine, koji je ostao film sa najvećom zaradom svih vremena sa 2,9 milijardi dolara širom svijeta.

Dejmon je odbio film uprkos ponudi koja je uključivala primanje deset odsto od blagajna, što bi za njega značilo 250 miliona dolara.

Tokom nedavnog intervjua sa Krisom Volasom, priča o ponudi za „Avatara“ je ponovo pokrenuta i navela je Dejmona da objasni svoj misaoni proces iza odbijanja, prenosi Variety.

„Siguran sam da je to najveća suma novca koju je glumac ikada odbio, znaš“, Dejmon je objasnio svoju odluku, ističući da u to vrijeme nije želio da napusti rad na filmu „Bornov ultimatum“.

„Imao sam ugovor“, rekao je Dejmon. „Bio sam usred snimanja filma Bornov ultimatum i morao sam da idem do kraja, a da sam prihvatio morao bih da napustim film na neki način i ostavim ekipu na cjedilu, a ja to nisam htio. Očajnički sam želio da radim sa Kameronom. Mislim, zato što je radio tako rijetko.“

„Ne znam kako sam mogao da ostavim sve svoje prijatelje na cjedilu. Znate na šta mislim“, Dejmon je dodao o svojoj odluci da ostane na projektu koji je radio.

„Rekao sam Džonu Krasinskom, davno smo pisali za mali film koji se zvao ‘Obećana zemlja’, bili smo u mojoj kuhinji i bila je subota ujutro i bili smo na pauzi i rekao sam mu za „Avatara“, a on je ustao iz stolice i počeo da šeta po kuhinji i rekao mi: ‘Ništa u tvom životu danas ne bi bilo drugačije da si snimio taj film, osim što bismo ti i ja vodili ovaj razgovor u svemiru'“, ispričao je Dejmon.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније