Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ N1 ]

12. 06. 2024. 13:26 >> 13:28

rasplakao se u programu

Kevin Spejsi dužan milione: "Ne znam gdje ću da živim"

Kevin Spejsi zaplakao je u programu uživo i otkrio da mu je kuća “otišla na doboš” jer duguje milione dolara zbog suđenja za seksualno zlostavljanje.

Gostujući u emisiji “Pirs Morgan bez cenzure” slavni glumac je gotovo zajecao, a kada ga je čuveni voditelj pitao gdje živi, Kevin Spejsi je rekao da više nema stalan dom i da jedva da mu je ostalo nešto novca, piše Headliner.rs.

„Zanimljivo je što postavljate to pitanje jer mi je ove nedjelje, mjesto gdje sam živio u Baltimoru, oduzeto. Moja kuća se prodaje na aukciji, tako da moram da se vratim u Baltimor i premjestim svoje stvari u skladište. Dakle, odgovor na to pitanje je – nisam siguran gdje ću sada da živim. Ali ja sam u Baltimoru otkako smo tamo počeli da snimamo “Kuću od karata”. Preselio sam se tamo 2012. Ova kuća je moj dom od 2016. Ne mogu da platim račune koje dugujem“, rekao je Spejsi.

Slavni glumac nije mogao da suzdrži suze kada je upitan da li će proglasiti bankrot.

„Nekoliko puta sam mislio da ću proglasiti bankrot, ali uspjeli smo da to izbjegnemo, barem do danas“, rekao je Spejsi.

Na pitanje koliko novca sada ima, Spejsi je rekao da “nema ništa”.

„Još uvijek mnogo dugujem… Da, dužan sam. Značajna suma. Mnogo miliona. Sama kuća vrijedi milione“, rekao je slavni glumac.

Pošto su se tvrdnje o Spejsijevim navodnim seksualnim napadima i neprikladnom ponašanju prvi put pojavile nakon pokreta #MeToo 2017. godine, pokrenuto je nekoliko sudskih sporova protiv dvostrukog dobitnika Oskara.

Porota u Njujorku je 2022. godine zaključila da nije zlostavljao glumca Entonija Rapa, koji ga je optužio za seksualni napad početkom 1980-ih kada je Rap imao 14 godina.

Sljedeće godine je sud u Velikoj Britaniji oslobodio Spejsija optužbi za devet napada, koje su podnijele četiri osobe. U vodu je palo još nekoliko optužnica, a slavni glumac je sve vrijeme negirao optužbe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније