Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ b92 ]

30. 05. 2024. 13:19 >> 13:19
Čitaj mi:

REZERVISANO ZA NAJBOGATIJE

Najskuplji hoteli na svijetu

Postoje hoteli koji su mnogo više od kratkoročnog prenoćišta, takva mjesta su rezervisana isključivo za najbogatije ljude na svijetu, i izgledaju potpuno nestvarno.



U pojedinim hotelima noćenje košta i do 100.000 eura – a ovo je lista onih najskupljih.

Na prvom mjestu je Palm Kazino rezort, u Las Vegasu, koji ima svoj bioskop, sve je u mermeru i u skupim detaljima. Unutar hotela se nalazi i privatni bioskop za 50 ljudi, bazeni, cijena prava „sitnica“ – 96.000 za noć.

Drugo mjesto, ali ništa manje luksuzan smještaj nalazi se hotel President Wilson u Ženevi. Posebna atrakcija jeste kraljevski penthaus sa pogledom na čuveno Ženevsko jezero, privatnim đakuzijima, i sve to za 80.000 eura.

Sigurno da ova lista nije mogla da prođe bez Njujorka. Treće mjesto zauzima The Mark New York Penthouse, sa ukupno pet spavaćih soba i filmskim pogledom na Central park u kom je cijena za noć 72.000 dolara..

Ah ti Maldivi! Četvrto mjesto ispisano je za Conrad Maldives hotel, na ostrvu Rangali, koje pripada Maldivima. Ono posebno što krasi ovaj hotel jesu podvodni apartmani iz kojih pomoću providnog plafona možete da gledate morski svijet, ajkule i sve druge vrste. Noćenje, 48.000 eura.

Peto mjesto i hotel za samo 1.000 eura jeftinije za noć u odnosu na hotel na Maldivima, sačuvano je za Mandarin Oriental Hyde Park u Londonu. Noć u apartmanu na 1.300 kvadratnih metara sa pogledom na Hyde park iznosi 47.000 dolara.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније