Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

28. 05. 2024. 10:05 >> 10:05
Čitaj mi:

JESTE LI MEĐU NJIMA

Uvijek se zaljubljuju u pogrešne- pet znakova koji boluju od nesrećnih ljubavi

Ljubav je često nepredvidiva, a neki horoskopski znakovi posebno su skloni zaljubljivanju u pogrešne osobe.


Bilo zbog svoje prirodne romantičnosti, idealizma ili sklonosti ka dramatičnim vezama, ovi znakovi često završavaju u komplikacijama. Saznajte koji su to znakovi i zašto im se to događa.

Ribe
Ribe su poznate po svojoj dubokoj emocionalnosti i idealizmu u ljubavi. Vođene Neptunom, planetom iluzija i snova, Ribe često gledaju na svijet kroz ružičaste naočare. Ova sklonost ka idealizaciji može ih dovesti do toga da se zaljubljuju u ljude koji nisu onakvi kakvima se čine. Ribe su često privučene osobama koje im obećavaju bajkovitu ljubav, ali kada iluzija nestane, suočavaju se s bolnom stvarnošću. Njihova empatija i spremnost da pomognu drugima može da ih učini žrtvama manipulacije i lažnih obećanja.

Vaga
Vage su pod vladavinom Venere, planete ljubavi i ljepote, što ih čini prirodno sklonim romantičnom pogledu na svijet. Njihova želja za harmonijom i usklađivanjem odnosa može ih dovesti do toga da zanemaruju sopstvene potrebe i osjećanja. Vage često privlače osobe koje su šarmantne, ali emocionalno nedostupne. Njihova sklonost ka kompromisu i izbjegavanju konflikata može ih zadržati u vezama koje nisu zdrave ili zadovoljavajuće. Vage su često zaljubljene u samu ideju ljubavi, što ih čini ranjivima kada naiđu na pogrešne partnere.

Škorpija
Škorpije su intenzivne, strastvene i misteriozne, što ih čini magnetom za dramu i komplikacije u ljubavi. Vođene su Plutonom, planetom transformacije i moći, pa ih često privlače osobe koje im donose intenzivna emocionalna iskustva, čak i ako su ta iskustva bolna. Njihova duboka emocionalna priroda i potreba za kontrolom mogu da ih dovedu do toga da ostaju u vezama koje su toksične. Škorpije su sklone zaljubljivanju u ljude koji izazivaju njihovu ljubomoru i nesigurnost, što dodatno komplikuje njihove ljubavne živote.

Strijelac
Strijelčevi su poznati po svojoj želji za avanturom i slobodom. Pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije i optimizma, Strijelčevi često upadaju u veze s osobama koje ih fasciniraju, ali nisu spremne za ozbiljnu vezu. Njihova potreba za neprestanim uzbuđenjem može da ih dovede do toga da biraju partnere koji su emocionalno nestabilni ili nepouzdani, piše Indeks. Strijelčevi su skloni tome da idealizuju svoje partnere, vjerujući da će se promijeniti ili prilagoditi, što često vodi do razočaranja.

Rak
Rakovi su izuzetno emocionalni i intuitivni, ali njihova sklonost prema sigurnosti i potreba za brigom može ih dovesti do toga da biraju partnere koji nisu dobri za njih. Pod vladavinom Mjeseca, Rakovi su duboko povezani sa svojim emocijama i često privlače osobe koje traže utjehu i podršku. Nažalost, to može značiti da se Rakovi zaljubljuju u ljude koji ih iskorišćavaju ili ne uzvraćaju njihovu ljubav. Njihova sklonost tome da stavljaju potrebe drugih ispred svojih može ih zadržati u nezdravim vezama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније