Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

17. 05. 2024. 09:00 >> 09:00
Čitaj mi:

ASTROLOGIJA

Četiri horoskopska znaka koji vole da kontrolišu druge

Sigruno poznajete nekoga ko voli da naređuje i donosi odluke za druge i u tome pronalazi veliko zadovoljstvo. Možda je za to zaslužna astrologija.


Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima vole kontrolišu druge ljude.

Lav

Lavovi su poput egipatskih faraona horoskopa. Njihova želja za kontrolom potiče iz osjećaja da su rođene vođe. Za Lavove, kontrola nije samo potreba, već i način da pokažu svoju kraljevsku moć.

Jarac

Njihova želja za kontrolom proizlazi iz njihove neumoljive ambicije da se popnu na vrh društvene ljestvice. Dakle, za Jarčeve kontrola je put prema vrhu, piše Index.

Ovan

Ovnovi su poput generala na bojnom polju zodijaka. Njihova energija i odlučnost čine ih nezaustavljivima kada je u pitanju ostvarivanje kontrole. Za Ovnove, kontrola je poput bitke koju moraju da dobiju.

Škorpija

Škorpije su poput tajnih agenata zodijaka. Njihova sklonost tajnovitosti i intrigama čini ih majstorima kontrole. Za Škorpije, kontrola je moć koju moraju da posjeduju u svakom trenutku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније