Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Б. [ N1 ]

02. 03. 2023. 12:45 >> 12:46

BAKINGEMSKA PALATA

Od Harija i Megan zatraženo da napuste rezidenciju u Velikoj Britaniji

Hari i Megan, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, zamoljeni su da napuste Frogmor Kotidž, njihovu zvaničnu rezidenciju u Velikoj Britaniji, potvrdio je portparol para.

Kako piše BBC, ostrvski mediji su ranije prenijeli da je rezidencija ponuđena princu Endrjuu, vojvodi od Jorka.

Portparol Harija i Megan je potvrdio vijest, dok Bakingemska palata nije davala komentar.

Hari i Megan žive u Kaliforniji sa svoje dvoje djece, Arčijem i Lilibet. Oni su 2020. odrekli svojih uloga u kraljevskoj porodici i ubrzo napustli Ujedinjeno Kraljevstvo.

Frogmor Kotidž, rezidencija sa deset spavaćih soba, nalazi se na imanju zamka Vindzor u Berkšajeru. Kraljica Elizabeta II je svojevremeno poklonila svom unuku Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl.

Oni su 2018. i 2019. renovirali rezidenciju, koja je u vlasništvu Krune.

Prema navodima, Bakingemska palata je u januaru zatražila od njih da napuste Frogmor Kotidž, nekoliko dana nakon objavljivanja memoara princa Harija, koji su uzburkali javnost.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније