Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

А.М. [ N1 ]

04. 12. 2022. 23:25   >>  23:23 1

SA KINESKOG TRŽIŠTA

Povučeno više od 435.000 električnih automobila Tesla

Američki proizvođač električnih vozila Tesla povukao je 435.132 električna automobila s tržišta u Kini zbog softverske greške koja je uzrokovala nepaljenje zadnjih svjetala.

Kineska Državna uprava za regulaciju tržišta saopštila je da je greška prouzrokovala nepaljenje zadnjih svijetala i nakon pokretanja vozila, što može da predstavlja rizik od sudara prilikom noćnih vožnji.

U saopštenju je navedeno da će kompanija povući vozila i ažurirati softver kako bi ispravila grešku u 142.277 automobila „Model 3“ proizvedenih između 27. decembra 2020. i 7. novembra 2022. godine i 292.855 automobila „Model Y“ proizvedenih između 1. januara 2021. i 11. novembra 2022. godine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније