Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Beta [ B.B. ]

09. 04. 2022. 23:11 >> 23:12
1

NAKON 18 GODINA OD RASKIDA

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo vjerili

Američka pjevačica i glumica Dženifer Lopes izjavila je danas da se ponovo vjerila za glumca Bena Afleka, 18 godina poslije završetka njihove prve veze.

Dženifer Lopes (52) objavila je kratki video snimak na Instagramu na kojem se divi prstenu sa zelenim kamenom.

Glumica, koja je i preduzetnica, ima liniju kozmetike i parfema, željela je da promoviše objavu za više od 200 miliona svojih pratilaca na Instagramu, obećavajući da će im reći nešto "zaista posebno", ako se prijave na njen njuz leter (news letter).

Agent glumice je potom potvrdio vjeridbu sa Aflekom (49).

Njih dvoje su se upoznali 2002. godine na snimanju filma "Gigli", koji se smatra neuspješnim ostvarenjem, dok su njihovu vezu tada pomno pratili paparaci.

Njihov brak, planiran za 2003. godinu, bio je odložen, prije nego što su 2004. saopštili da se razilaze.

Pjevačica za sobom ima tri braka. Bila je udata za pjevača Marka Entonija sa kojim ima blizance. Aflek je bio oženjen glumicom Dženifer Garner, sa kojom ima troje djece.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније