Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Klix.ba, Objavila: M.M.Lj. ]

31. 10. 2019. 22:08   >>  22:09

IZBJEĆI ĆE SUĐENJE

Preminula navodna žrtva Kevina Spejsija

Američki glumac Kevin Spejsi ipak je izbjegao suđenje koje je moglo da dokaže da je seksualni zlostavljač. Navodna žrtva koja je prvi put istupila u javnost i prijavila Spejsija za uznemiravanje je preminula.

Iznenadna smrt anonimne žrtve znači da se ovaj slučaj povlači sa suda, a da Spejsi ima jednu optužbu manje. Preminuli maser je samo jedna od žrtava koja je prijavila poznatog glumca u valu #MeToo pokreta koji je zavladao Holivudiom još prije nekoliko godina.

U oktobru 2017, glumac Star Treka Entoni Rep prijavio je Spejsija da je pokušao da ga zavede još 1986. Glumac je tada rekao kako se ne sjeća tog incidenta s Repom te se izvinio za svoje pijano ponašanje. Tom prilikom je i prvi put odlučio da kaže da je homoseksualac.

Nekoliko Spejsijevih žrtava odlučilo je da istupi i prijavi ga policiji koji su doveli do sudskih postupaka. Neki neuspješno, kao onaj u septembru prošle godine koji je bio odbačen. Radilo se o prijavi zlostavljanja koje se navodno desilo 1992. Ove godine, Scotland Yard je Spejsija ispitao za šest različitih slučajeva seksualnog zlostavljanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније