Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

[ PR tekst ]

23. 06. 2024. 10:00 >> 10:00
Čitaj mi:

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Jumbo ulaže u obnovu dječijeg vrtića "Đina Vrbica" u Podgorici

Jumbo je predan društvenoj odgovornosti i aktivno podržava inicijative koje su od koristi zajednicama kojima služe, posebno djeci, od otvaranja prve prodavnice 2019. godine.

Nedavno su, kako bi se unaprijedio svakodnevni boravak 500 djece vrtića „Đina Vrbica“ u Podgorici, renovirane vanjske površine sa novim igralištem sa igračkama i zabavnim sadržajima u potpuno rekonstruisanom ambijentu.

Ovaj projekat implementira Jumbo, kompanija koja je posvećena društvenoj odgovornosti i aktivno podržava inicijative koje su od koristi zajednicama kojima služe, posebno djeci.

Novo igralište pruža više mogućnosti djeci da se zabavljaju u sigurnijem i zabavnijem prostoru dok uče i rastu.

Zahvaljujući Jumbo-vom doprinosu, djeca sada mogu da se igraju sa svim potrebnim igračkama u obnovljenom okruženju. Projekat je dio društvenih inicijativa Fondacije Mane koja pruža podršku obrazovanju i dobrobiti zajednica u kojima posluje BALFIN Grupa.

Briga o dobrobiti i odrastanju djece jedan je od glavnih stubova društvene odgovornosti kompanije. Uz dugogodišnju posvećenost uvođenju radosti u živote djece, Jumbo još jednom pokazuje svoju podršku potrebama i dobrobiti djece tako što mijenja živote onih kojima je to najpotrebnije.

Пратите нас на

Најновије

Најчитаније