Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

[ PR tekst ]

30. 04. 2022. 08:00 >> 08:06

DIGITALNI LIDER

Pit Bleško novi govornik na Spark.me konferenciji

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 4. i 5. jun u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je objavio ime trećeg govornika - u pitanju je Pit Blekšo (Pete Blackshaw), međunarodno priznati stručnjak iz oblasti digitalnog marketinga i brendiranja, inovator, autor i lider koji je bio zadužen za digitalne i društvene medije u kompanijama Nestlé, Nielsen i Procter & Gamble. Nakon uspješnog rada u ovim korporacijama, trenutno je na funkciji izvršnog direktora startap katalizatora i investicionog fonda Cintrifuse.

Blekšo je bio globalni potpredsjednik zadužen za digitalne i društvene mreže u Nestleu, najvećoj prehrambenoj kompaniji na svijetu, gdje je predvodio inovativne digitalne projekte za stotine Nestleovih brendova. Prethodno je bio direktor marketinga kompanije NM Incite nastale kroz partnerstvo korporacija Nielsen i McKinsey.

U svojoj bogatoj karijeri, osnovao je i tim zadužen za digitalni marketing u globalnom gigantu Procter & Gamble. Nakon što je napustio kompaniju, pokrenuo je sajt PlanetFeedback.com, jedan od prvih onlajn portala na kojem su potrošači mogli da iznesu svoje mišljenje o proizvodima.

Organizacioni tim konferencije ističe da dolazak ovakvih govornika u Jugoistočnu Evropu predstavlja nastavak napora koje konferencija Spark.me godinama ulaže u razvoj digitalnog marketinga, preduzetništva, startap biznisa i novih tehnologija.

Blekšo ima specifično znanje koje može da podijeli sa publikom, jer kako sam ističe, iz svog iskustva kao lider u korporacijama sa jedne strane, i preduzetnik i inovator sa druge, uspio je da sagleda biznis sa obje tačke gledišta. Zbog toga, kako sam tvrdi, svojim iskustvom i znanjem pomaže korporacijama koje su u potrazi za inovacijama, kao i preduzetnicima koji traže investicije.

Blekšo je autor knjige Satisfied Customers Tell Three Friends, Angry Customers Tell 3000: Running a Business in Today’s Consumer-Driven World, kao i istaknuti kolumnista prestižnog portala Advertising Age. Pored toga što je diplomirao na Harvardu, dobitnik je brojnih nagrada iz oblasti marketinga.

Organizatori konferencije su prethodno objavili imena dva Spark.me 2022 govornika – u pitanju su Christopher S. Penn (svjetski autoritet na polju digitalnog marketinga čija je posebna ekspertiza u oblastima analitike, nauke o podacima i mašinskom učenju) i Fredrik Härén (istraživač kreativnosti koji je do sada održao preko 2.000 predavanja u više od 70 država na šest kontinenata).

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu. Puna cijena karte iznosi 300€, ali zainteresovani do 8. maja mogu kupiti svoju kartu po specijalnoj promotivnoj cijeni od 150€. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50€, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (4-5. juna), startap takmičenju (4-5. juna), ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (4. juna). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Ovo je osmo izdanje Spark.me, a drugi put da će se konferencija održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena - .ME, a generalni sponzor je kompanija m:tel. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnih znanja. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Konferenciji Spark.me prisustvuje preko 700 učesnika iz više od 20 država širom svijeta.

(PR sadržaj)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније