Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ ADRIA ]

11. 08. 2024. 09:50 >> 11:55
Čitaj mi:

Druga noć Lake festa

Marčelo, Queen sensation i Ritam nereda oduševili publiku

Drugu noć zaredom Lake fest u Nikšiću okupio je ljude iz svih krajeva, a mnogi regionalni bendovi i izvođači oduševili su publiku.

U 20 sati nastupio je Marko Šelić, u svijetu hip-hopa poznatiji kao Marčelo, jedan od omiljenih muzičara Nikšićana.

Sjajnu atmosferu priredio je i Queen sensation koji je nastup počeo u 21.10 sati.

Ruska senznazija Splean privukla je veliki broj ruskih državljana na Lake, a u svojoj državi su jako popularni iako tamo ne nastupaju već neo vrijeme iz političkih razloga.

Novosadski Ritam nereda, nastupao je 15 minuta iza ponoći, a sudeći po atmosferi, oni i nakon toliko godina i dalje “praše”.

Noć je zatvorio holandski DJ Fedde la Grand, tvorac hitova “Let me think about it” i “ Put your hands up for detroit”… On je zabavljao publiku do kasno u noć.

Video i foto: Media biro

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније