Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Č.J. [ N1/BBC ]

02. 08. 2024. 22:30 >> 22:44
Čitaj mi:

vozio u alkoholisanom stanju

Džastinu Timberlejku suspendovana dozvola

Džastinu Timberlejku je suspendovana vozačka dozvola u državi Njujork, pošto se izjasnio da nije kriv po optužbi za vožnju u alkoholisanom stanju.

Pop pjevač je uhapšen 18. juna jer je prošao kroz znak stop i nije se držao na desnoj strani puta, piše BBC.

Timberlejk (43) se javio virtuelno iz Evrope gdje je na turneji, pošto je zvanično optužen za prekršaj u Sag Harboru u Njujorku.

Sudija u selu Sag Harbor, Karl Ajrejs, suspendovao je Timberlejku vozačku dozvolu na neodređeni period, što je uobičajeno nakon optužbe za vožnju u alkoholisanom stanju.

Timberlejkov advokat negirao je da je pjevač bio pod uticajem za volanom i rekao da optužbe treba odbaciti.

Desetostruki dobitnik Gremija propustio je svoje prvo ročište na sudu prošle nedjelje zbog svoje svjetske turneje pod nazivom Everything I Thought It Was.

Sud je morao da održi još jedno ročište zbog problema sa papirologijom da bi ga zvanično optužio.

Glumac i pop zvijezda zaustavljen je nešto poslije ponoći u Sag Harboru u Hemptonsu, popularnoj ljetnjoj destinaciji za slavne ličnosti na Long Ajlendu.

Кada su ga policajci zaustavili, Timberlejkove oči su bile „zakrvavljene i staklaste“, a „snažan miris alkoholnog pića je izbijao iz njegovog daha“, navodi se u optužbi.

Odbio je alkotest i pao je na testovima trezvenosti, saopštila je policija.

„Popio sam jedan martini i pratio sam prijatelje kući“, navodno je Timberlejk rekao policajcu koji ga je zaustavio.

Tokom saslušanja u petak, sudija je navodno kritikovao advokata odbrane Edvarda Berka zbog „neodgovornih“ komentara novinarima van suda.

Burk je rekao novinarima prošle nedjelje da je policija napravila „više veoma značajnih grešaka“.

„Najvažnija činjenica koju treba znati o ovom slučaju je da Džastin nije bio pijan i da nije trebalo da bude uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju“, rekao je on.

U Njujorku, kazne za optužbe vezane za vožnju u alkoholisanom stanju uključuju do godinu dana zatvora, kaznu od 1.000 dolara i suspenziju vozačke dozvole na najmanje šest mjeseci.

Timberlejk – koji je u prošlosti bio otvoren po pitanju borbe sa prekomjernim pijenjem – pomenuo je hapšenje nekoliko dana nakon toga na nastupu u Čikagu.

„Bila je to teška nedjelja,“ rekao je pjevač publici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније