Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

M.L.B./Beta

26. 07. 2024. 22:39 >> 22:45
Čitaj mi:

SUĐENJE

Advokat Timberlejka kaže da pjevač nije vozio pijan

Advokat pop zvijezde Džastina Timberlejka izjavio je danas da pjevač nije bio u alkoholisanom stanju kada ga je prošlog mjeseca zaustavila saobraćajna policija dok je vozio u otmenom njujorškom primorskom ljetovalištu Hemptons.

Advokat tvrdi da dokumenta koje je o slučaju pop zvijezde dostavila policija ima veliki broj grešaka. Međutim sudija u mjestu Sag Harbor, gdje je optužen, tražio je da Timberlejk bude ponovo optužen 2. avgusta sa ispravljenom papirologijom.

Timberlejk nije prisustvovao saslušanju danas. Timberlejkov advokat Edvard Berk rekao je nakon saslušanja da je policija napravila "veoma značajne greške" i očekuje da će optužba biti odbačena.

Takođe je kazao da Timberlejk nije vozio pijan. "Nije bio pijan. Reći ću ponovo. Džastin Timberlejk nije bio pijan", rekao je Burk novinarima ispred suda.

Kancelarija okružnog tužioca okruga Safolk Reja Tirnija, koja vodi slučaj, opisala je problem sa papirologijom kao "grešku ministarstva" i da je izmijenjeni dokument o optužbi podnijet 2. jula.

"Činjenice i okolnosti slučaja nisu promijenjene ili dopunjene", rekla je portparolka Emili O'Nil u mejlu.

Timberlejk optužen je prije mjesec dana zbog vožnje u pijanom stanju u jednom selu u otmenom njujorškom primorskom ljetovalištu Hemptons, a policija je rekla da nije zaustavio automobil pred znakom "STOP" i da je vozilo skrenulo iz svoje trake u traku u suprotnom smjeru.

Pjevač je vozio najnoviji BMW, verzija za 2025. godinu u Sag Harboru u noći ponedjeljak na utorak kada ga je policajac zaustavio i utvrdio da je alkoholisan, navodi se u sudskom dokumentu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније