Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

M.M.Lj. [ klix.ba ]

23. 06. 2024. 21:15 >> 21:16

ZABRINJAVAJUĆI SNIMCI

Timberlejk nastavio turneju nakon hapšenja, fanovi sumnjaju da se drogira

Samo nekoliko dana poslije hapšenja, Džastin Timberlejk je nastavio s turnejom po SAD-u, ali fanovi su se nakon prvog nastupa zabrinuli za njegovo zdravstveno stanje.

Naime, glumac je nastavio svoju svjetsku turneju "*The Forget Tomorrow*" u Čikagu, pa se u jednom trenutku i obratio publici rekavši kako je imao tešku sedmicu.

"Prošli smo zajedno kroz uspone i padove, 'lijevo i desno'. Bila je ovo naporna sedmica, ali vi ste ovdje i ja sam ovdje i ništa ne može promijeniti ovaj trenutak. Znam da me je ponekad teško voljeti, ali vi me nastavljate voljeti, a ja vama odmah uzvraćam", rekao je.

Oublika i korisnici društvenih mreža primijetili su da je pjevač tokom nastupa imao krvave oči i da se čudno ponašao.

"Neka neko ovom čovjeku posudi sunčane naočare", "Šta nije uredu s njim", "Ovo je tužno. Neka mu neko pomogne", "Kokain", "Sigurno se drogira", "Podsjeća me na Robija Vilijamsa kada se drogirao", "Možda je samo umoran", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Timberlejk je uhapšen na Long Ajlandu u Njujorku zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Zaustavljen je nakon izlaska u *American Hotel u Sag Harboru*, a onda je odbio da izvrši testiranje na alkohol tvrdeći da je popio samo jedan martini.

Policija je opisala da  Timberlejk ima "zakrvavljene i staklaste" oči te da je jako smrdio na alkohol, kao i da je usporio govor i ne može da zadrži pažnju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније