Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ n1 ]

18. 07. 2024. 09:50 >> 09:50

"TREBA MI VELIKI ODMOR"

Adel se ponovo povlači sa scene

Višestruko nagrađivana i popularna pjevačica Adel objavila je da se povlači iz muzike nakon što održi koncerte u Las Vegasu ovog novembra.



“Uopšte nemam planove za novu muziku”, rekla je za ZDF pjevačica koja je posljednji album objavila 2021. godine.

“Želim veliki odmor poslije ovoga i mislim da želim da se bavim drugim kreativnim stvarima, bar na neko vrijeme”, rekla je ona i dodala da “ne voli da bude poznata, ali voli da se bavi muzikom”.

Inače, Adel je svoj šou “Weekends with Adele” započela u Vegasu, tačnije u palati Cezar, u novembru 2022. godine, a njen posljednji nastup zakazan je za 23. novembar 2024. godine, nakon izvođenja čak deset koncerata od 2. avgusta do 31, kada će se dogoditi specijalni nastup u aereni Open air u Minhenu.

Kada je u oktobru objavila konačne datume svog šoua, Adel je iskreno podijelila sa svojim obožavaocima šta joj znače ovi koncerti u Las Vegasu.

“Biti na sceni tokom prošle godine, tako lično sa publikom, ponovo poslije svih ovih godina, bilo je zaista izuzetno okrepljujuće iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Sve urnebesne, duhovite, divlje i srceparajuće interakcije koje smo imali jedni sa drugima zauvijek su mi se urezale u pamćenje”, rekla je Adel u video-snimku koji je snimila.

Što se tiče planova za neku novu muziku, Adel je priznala da ih trenutno nema:

“Postajem nervozna oko toga hoću li istrošiti svoj glas. Mnogo se pjeva, a nastup traje dva sata. Sve ide uživo i ima mnogo toga”, rekla je ona u decembru 2023, pisao je Njujork post.

Spekuliše se i da Adel ponovo razmišlja o majčinstvu. Prošle godine je takođe priznala fanovima na jednom od svojih nastupa da je “spremna da uskoro ponovo bude mama”.

Podsjetimo, Adel s bivšim suprugom Sajmonom Koneckim ima 10-godišnjeg sina Endžela. Njih dvoje su okončali svoj razvod u aprilu 2019. godine, a Adel je u vezi sa sportskim agentom Ričem Polom od početka 2021.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније