Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ R.B. ]

05. 06. 2023. 21:27 >> 21:34

14 NOVIH PJESAMA

Marko Luis objavio novi album i spot za singl "Ružice"

Muzičar Marko Luis objavio je šesti studijski album, pod nazivom "Beskraj II", za izdavačku kuću Balkan art Collaboration. Za singl "Ružice" snimio je spot.

Na novom albumu ima 14 pjesama, od kojih su većina dueti. Sarađivao je sa Edom Maajkom, Sajsi MC, Kendi, Helem Nejse...

"Album 'Beskraj', koji je objavljen prije sedam godina donio mi je puno lijepih stvari. Zahvaljujući 'Beskraju' proširio se moj auditorijum i imam osjećaj da je tada stvarno počela moja karijera. Novi album je nastavak 'Beskraja' i trudio sam se da snimim pjesme sa umjetnicima koji su potpuno drugačiji od mene i koji me inspirišu", objasnio je Marko.

Pjesma "Ružice" snimljena je prije skoro dvije godine i ona je, kako kaže muzičar, motor albuma.

"Ima tu snagu i zadatak da prezentuje ovaj novi album. Spot je snimljen u decembru sa dugogodišnjim prijateljem i rediteljem Draganom Jereminovim. Posebnu notu je dala glavna glumica, manekenka Marija Olga, koja glumi Ružicu“, ističe Marko.

Album "Beskraj II" dostupan je na svim streaming servisima od 1. juna.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније