Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ M.L.B. ]

11. 08. 2022. 17:56 >> 17:54

OD 19. DO 21. AVGUSTA

HN: Džiboni, Bajaga, Nele, Urban na HYPE-u

Novi muzički festival “HYPE” biće održan od 19. do 21. avgusta u Herceg Novom na obali mora u parku Titove vile u Igalu. Organizatiri najavljuju izvrstan muzički program, ispunjen nastupima nekih od najvećih regionalnih pop-rok zvijezda.

Iako je prvo izdanje festivala, organizatori su se, kako kažu, potrudili da već na premijeri lineup festivala bude dovoljno kvalitetan.

Prvog dana festivala, u petak 19. avgusta na Peroni binu HYPE festivala dolaze Brkovi, Dr Nele Karajlić i Hladno pivo.

U subotu 20. avgusta provod započinjemo sa domaćom klapom Who See, preko splitskog TBF-a do legendi ex-yu muzičke scene - Bajage i instruktora.

Završna noć HYPE festivala, u nedjelju 21. avgusta, rezervisana je za balkansku senzaciju - dubrovačku grupu Silente. Nakon njih, nastupiće Damir Urban sa njegovom fantastičnom četvorkom.

Kao kruna večeri i čitavog HYPE festivala, za kraj je ostavljen nastup Džibonija, jedne od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu.

“Sve ukupno, HYPE festival nam donosi tri dana izvanredne zabave, dodatno upotpunjene dnevnim žurkama na plaži, kao i žurkama na više lokacija u gradu. Herceg Novi je već u hajpu, a potpuno usijanje atmosfere će doživjeti tokom festivala, od 19. do 21. avgusta”, poručuju organizatori.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније