Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

17. 06. 2022. 11:26 >> 11:25

TONI CETINSKI ZA TVCG

"Prave zvijezde kroz popularnost pomažu drugima"

Kad ti možes kao poznata osoba doći na onkologiju kod bolesne djece i izmamiti taj osmijeh, skupiti novac za neko bolesno dijete, to su momenti gdje se možeš osjećati kao zvijezda i imaš pravo na to reći ja sam zvijezda, rekao je pjevač Toni Cetinski u intervjuu za Televiziju Crne Gore.

Ovogodišnji pobjednik festivala Beogradsko proljeće, zadovoljan je učešćem na festivalu o čijem je renomeu slušao od svog oca.

Festival se vratio u novom ruhu, a organizatori su uspjeli da sačuvaju stari duh, istakao je Cetinski.

Najavio je radno ljeto i nekoliko nastupa u Crnoj Gori.

Na pitanje da li dobar pjevač može od osrednje pjesme da napravi hit, rekao je da je više puta u svojoj karijeri imao takvu pjesmu, kojoj je pored dobrog vokala trebalo udahnuti snažnu emociju.

Za Tonija, zvijezda je onaj ko svoju popularnost koristi da pomaže drugima.

“Kad ti možes kao poznata osoba doći na onkologiju kod bolesne djece i izmamiti taj osmijeh i pokloniti skupit novac za neko bolesno dijete to su momenti gdje se možeš osjećati kao zvijezda i imaš pravo na to reći ja sam zvijezda...”

Na pitanje šta njegov dan čini savršenim, kazao je da je u zadnjih osam godina promijenio navike i prioritete, naučio da kaže “ne”, povuče ručnu kočnicu, shvatio da ga ljudi vole ali da vole i mnoge druge.

Cetinski važi za duhovitog čovjeka koji umije da se našali i na sopstveni račun, a ovom prilikom našalio se na račun transplantacije kose.

Branka Mićunović, TVCG 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније