Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Klix.ba Objavila: M.M.Lj. ]

21. 12. 2018. 23:34 >> 23:08

POPULARNI MUZIČAR

Ed Širan zarađuje više od milion dnevno

Iza britanskog muzičara Eda Širana je veoma uspješna godina u kojoj je zaradio više nego ijedan muzičar u posljednjih 30 godina, piše magazin Variety.

 

Magazin Pollstar koji prati koncertnu produkciju i njene prihode objavio je godišnji izvještaj koji prikazuje koji pjevač je zaradio najviše od koncertne turneje u 2018. godini.

Na vrhu njihove liste je turneja "Divide" kojom je Širan ove godine zaradio 378 miliona eura. Naime, u protekloj godini je prodao 4.860.482 ulaznica u 53 grada u kojima je održao 94 nastupa. To znači da zarađuje malo više od milion eura po danu.

Iza Širana na ovoj ljestvici su Tejlor Svift koja je od turneje "Reputation" ove godine zaradila 345 miliona dolara i Džej Zi I Bijonsee koji su turnejom "On the Run II" zaradili 254 miliona dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније