Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Eurosong

N1 [ M.V. ]

12. 05. 2024. 21:08 >> 21:08
1

PREDSTAVNICA SRBIJE

Kako je evropska publika glasala za Teja Doru: 12 poena iz samo jedne zemlje

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Teja Dora, dobila je 22 poena od stručnih žirija i 32 poena od evropske publike, što je bilo dovoljno za 17. mjesto. Srbiji stručni žiri nijedne zemlje nije dao više od pet bodova, dok je maksimalnih 12 bodova od publika dobila jedino iz susjedne Hrvatske.

Prema predstavnici Srbije "najdarežljiviji“ bili su stručni žiriji Jermenije i Kipra, koji su Teja Dori dodijelili po pet poena. "Ramonda“ je osvojila četiri poena slovenačkog žirija, tri hrvatskog i dva danskog.

Po jedan bod su Teja Dori dali žiriji iz Albanije, Irske i Portugala.

Publici se „Ramonda“ nešto više dopala. Najviše Hrvatima koji su Teja Dori dali maksimalnih 12 bodova.

Trebalo bi napomenuti da su predstavnici Srbije i Hrvatske – Teja Dora i Baby Lasagna – bili „najbolji drugari“ među svim takmičarima u Malmeu, i stalno pružali jedno drugom podršku, piše N1.  

Teja Dora je pet poena dobila od austrijske, slovenačke i švajcarske publike. Tri poena dobila je od Maltežana, a dva od Albanaca.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније