Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.B. [ Portal RTCG ]

16. 09. 2024. 16:24 >> 17:07
2
Čitaj mi:

REAGOVANJE

PES tvrdi: Abdić kršio mjere tokom sastanka sa osumnjičenim za šverc kokaina

Iz Pokreta Evropa sad ponovo su se oglasili zbog fotografije nosioca liste DPS-a Nermina Abdića sa Leonom Drešajem, navodeći da je zabrinjavajuće da je Abdić kao doktor kršio tadašnje mjere Ministarstva zdravlja.


Podsjetimo, iz Pokreta Evropa sad su saopštili ranije da je Abdić bio na proslavi sa Leonom Drešajem, koji je u bjekstvu i koji se tereti za šverc 2,47 tone kokaina iz Južne Amerike u Evropu i Australiju.

Kako kažu iz PES-a, funkcioneru DPS-a nije smetalo da se druži sa licem koje je saslušavano povodom ubistva Duška Jovanovića, pošto je u noći izvršenja ubistva bio u prisustvu kasnije pravosnažno osuđenog Damira Mandića.

"Dodatno je zabrinjavajuće da Abdić kao doktor krši tadašnje mjere Ministarstva zdravlja na proslavi sa Drešajem. Jasno je da takvim primjerima doktor Abdić i njegova partija, koja je u skaj prepiskama direktno povezana sa vođama kriminalnih klanova, nemaju više nikakvog kredibiliteta da upravljaju sa bilo koje odgovorne pozicije od koje zavisi boljitak građana", dodaju iz PES-a. 

Prema njihovim riječima, "kolika je sprega bila tadašnje vladajuće partije i kriminala, najbolje govori i današnje priznanje nekadašnjeg direktora policije Slavka Stojanović⁩a, koji je naredio policiji da propusti kamion njegovog prijatelja, u kojem je bilo 125 paketa cigareta bez neophodne dokumentacije, a koje su trebalo da budu oduzete".

"Zbog toga je sve veća erozija u biračkom tijelu DPS-a, pa se partijskim aktivistima cijela kampanja zasniva na analizi ko ih je sve napustio i zbog čega su postali politička partija sa kojom niko ne želi da koalira, osim onih sa kojima su zajedno srušili vlast u Podgorici i koji misle da su se u međuvremenu reformisali", zaključeno je u saopštenju PES-a. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се