Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

11. 09. 2024. 19:06 >> 19:07
Čitaj mi:

Moškov

"Krećemo sa rješavanjem nagomilanih problema u Kotoru"

Pobjeda liste "Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov" na predstojećim izborima označiće početak procesa rješavanja nagomilanih problema grada, ali i start ciklusa razvojnih i infrastrukturnih projekata koji su mu odavno bili potrebni, poručio je nosilac liste Neđeljko Moškov.

Moškov navodi kako će birači u Kotoru 29. septembra dominantno pokloniti povjerenje listi pod brojem devet.

"Siguran sam da Kotorankama i Kotoranima nije potrebno govoriti o tome koliko sam privržen ovom gradu i koliko želim uraditi za njega. Iz tog razloga sam i stao na čelo liste na kojoj su naši sugrađani koje svi dobro znate – neki su dokazani i stručni kadrovi, a drugi su oni na kojima počiva budućnost Kotora. Svima njima zajedničko je to da žele da rade odgovorno u interesu Kotora, za njegovu i dobrobit njegovih građana", naglašava Moškov.

On dodaje kako od 29. septembra počinje ozbiljno bavljenje stanjem u Kotoru, pri čemu će građani biti u potpunosti uključeni u proces donošenja odluka.

"Imam plan i siguran sam u to na koji način možemo unaprijediti život u Kotoru, u kojoj mjeri naš grad može biti funkcionalniji, kako ga razvijati kao održivu turističku destinaciju, a iznad svega na koji će način lokalna uprava postati istinski servis svih stanovnika opštine Kotor – od onih u Starom gradu, sve do žitelja ruralnog područja", istakao je Moškov.

On je pozvao građane da 29. septembra podrže listu "Kotor prije svega! DPS", koja garantuje promjene nabolje, kojoj će dobrobit svake građanke i građanina biti iznad svega, a interes Kotora prije svega.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се