Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

Milica Sekulić

11. 09. 2024. 12:06 >> 14:22
Čitaj mi:

skupština

Raketić predsjednik SO Andrijevica

Vesko Raketić je jednoglasno, glasovima 26 odbornika vlasti i opozicije izabran za novog predsjednika Skupštine opštine Andrijevica. Na sjednici koja će se održati sledeće sedmice biraće se novi-stari predsjednik opštine Željko Ćulafić.

Na lokalnim izborima u Andrijevici, održanim 2. juna DPS je osvojio 11 mandata, Koalicija SNP-Demokrate 8, Pokret Evropa sad 4, koalicija „Za budućnost Andrijevice“ (DF) i Grupa građana „Za budućnost naše djece“ po tri.

Jedan mandat pripao je Grupi građana „Vasojevićki pokret – Ujedinjenja - Vesko Raketić“. Bez mandata ostala je Ujedinjena Crna Gora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се