Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.M.

11. 09. 2024. 10:49 >> 10:49

ALEKSANDAR LJUMOVIĆ

"Evropski savez okuplja upravo one snage koje su dokazale i pokazale da mogu izvesti Crnu Goru na pravi put"

Danas nam, više nego ikad, trebaju ljudi za primjer, jer bauk 90-ih godina kruži opet Podgoricom, tvrdi Aleksandar Ljumović, kandidat na listi „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer“.

„A odgovor na to mora biti odgovor građanske, evropske i moderne Crne Gore. I kao što su i tada postojale različite partije, stranke i pokreti, bio je jedan savez. Taj savez, Liberalni savez, bio je uz Socijaldemokratsku partiju svetionik koji je obasjavao našu zemlju, koji je stvarao temelje za 21. maj 2006, temelje države koja će biti sigurna mediteranska i evropska luka i dovoljno široka za svakog svog sina i šćer“, kazao je Ljumović.

On je istakao da Evropski savez okuplja upravo one snage koje su dokazale i pokazale da mogu izvesti Crnu Goru na pravi put.

„Zbog toga mi ne moramo da dajemo prazna obećanja, mi ćemo djelima dokazati ono što obećavamo. A obećavamo Podgoricu u kojoj ćemo voditi svoju djecu na utakmice evropske, a ne amaterske Budućnosti i naše reprezentacije. A danas je stanje takvo da Budućnost pratimo u Donju Goricu, a reprezentaciju u Nikšić. Eto koliko je osvježilo, da u našem gradu ni travu na gradskom stadionu ne umiju da sačuvaju i zaliju“, rekao je Ljumović.

Prema njegovim riječima, zbog svega navedenog izbor je nikad lakši.

„Izbor je između građanske Crne Gore i nacionalnih torova, evropske Crne Gore i Crne Gore poput Bjelorusije. Između Podgorice za primjer i Podgorice u kojoj se ne može očistiti smeće i obezbijediti voda“, dodao je Ljumović.

Na kraju, Ljumović je naglasio da je ponosan na ljude sa kojima je na listi Evropskog saveza.

„Imamo i tim koji sve to može uraditi, a imamo i gradonačelnika za primjer – Borisa Mugošu. Ponosan sam na sve nas, na tim koji pobjeđuje. Zbog toga niko nema opravdanja da 29. ostane kući. Podgorica grad za primjer i svaki glas za Evropski savez“, zaključio je Ljumović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се