Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

11. 09. 2024. 08:02 >> 08:05
Čitaj mi:

"POKRET NAPRIJED”

Kovač: Ne damo da nam građevinski lobi krade parkove i igrališta

Ne možemo dozvoliti da se parkovi i zelene površine žrtvuju zarad neplanske gradnje, poručio je Marko Kovač, kandidat za odbornika liste “Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed – za Podgoricu i porodicu”.

"Dok smo odrastali, parkovi i igrališta su bili naši prostori slobode, igre i srećnih trenutaka. Danas, nažalost, svjedočimo pokušajima da se ti prostori unište i pretvore u kolektivne spavaonice bez ikakvih dodatnih sadržaja”, kaže Kovač.

On je poručio i da neće dozvoliti da nam “kradu parkove i igrališta za najmlađe”.

“Vizija našeg pokreta je grad u kojem će djeca imati prostor za igru i zdrav razvoj, baš kao što smo i mi imali priliku da odrastamo u takvom okruženju. Zelene površine su ključne za zdravlje i kvalitet života, i ne smijemo ih izgubiti”, kazao je Kovač.

Marko Kovač podsjeća da je za vrijeme njegovog mandata, pokrenuta najjača borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i tvrdi da je vrijeme da se urede stvari na gradskom nivou.

“Osjećao sam obavezu da podržim mlade ljude sa liste “Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu” jer je to jedini program koji se bavi konkretnim problemima nas stanovnika Glavnog grada. Naša kampanja je pozitivna i usmjerena na rješavanje problema svih nas, i ne bavi se napadima na druge. Misija nam je jasna: da sačuvamo Podgoricu za buduće generacije, gdje će porodice biti prioritet, a grad ostati zelen, zdrav i siguran. Zalažemo se za grad koji pripada nama i našoj djeci i spremni smo da se borimo za tu viziju”, zaključuje Kovač i poziva sve građane da izađu na izbore 29. septembra i glasaju za listu broj 2 – “Dr Vuk Kadić – Pokrijet Naprijed – Za Podgoricu i porodicu”.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се