Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

P.R.

01. 09. 2024. 15:33 >> 15:28
Čitaj mi:

POKRET NAPRIJED

"Sugrađani da nas podrže za bolju i prosperitetniju budućnost Podgorice"

Gradska izborna komisija Podgorice zvanično proglasila našu listu "Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i Porodicu" za predstojeće lokalne izbore, saopšteno je iz Pokreta Naprijed.

"Ovim činom, naša lista po prvi put zvanično učestvuje na izborima, čime pokazujemo našu ozbiljnost i posvećenost razvoju i napretku našeg grada", istakli su u saopštenju.

Navode da je predata lista sa 59 kandidata za odbornike prošla bez ikakvih primjedbi GIK-a.

"Dokazali smo da posjedujemo ozbiljnu organizacijsku strukturu i tim ljudi spremnih da odgovore na sve izazove koji su pred nama. Naša lista okuplja poštene, vrijedne i časne ljude, odlučne da rade u najboljem interesu Podgorice i svih njenih građana", dodali su u saopštenju.

Pozivaju sve sugrađane da ih podrže u ovoj, kako navode, važnoj misiji za bolju i prosperitetniju budućnost Podgorice.

"Vjerujemo da zajedničkim snagama možemo napraviti značajan korak naprijed i učiniti naš grad boljim mjestom za život svih nas i naših porodica. Naprijed, za Podgoricu i porodicu", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се