Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.Lj.

01. 09. 2024. 13:33 >> 13:33

Lokalni izbori

Potvrđena izborna lista “Podgorička lista - Andrej Milović“

Potvrđena je lista kandidata ,,Podgorička lista - Andrej Milović“ za odbornike u Skupštini Glavnog grada.

Listu predvodi Andrej Milović, koji je u petak, nakon predaje liste, izrazio nadu da će Podgoričani dati glas Podgoričkoj listi, kao i uvjerenje da će moderan program i kvalitetni profesionalci koje nude, vratiti Podgoricu građanima.

"Nažalost, Podgoricu su partije otele i naša dužnost i građanska i profesionalna je da vratimo Podgoricu građanima i učinimo je modernom, proevropskom i gradom koji je lijep za život i u kom se svi osjećaju kao u svom domu, a ne kao robovi partija i partijskog sistema", poručio je Milović prilikom predaje liste, kandidat za gradonačelnika.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се