Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

P.R.

01. 09. 2024. 13:55 >> 13:48
Čitaj mi:

POPOVIĆ

"Želimo da naša djeca zasijaju svjetlošću palaca grada Kotora"

Zalagaćemo se za opšti interes djece i omladine, jer želimo da naša djeca zasijaju svjetlošću palaca grada Kotora, poručila je kandidatkinja na listi "Evropski savez (SD, SDP, LP i građani) - Zasjat će Kotor", Tanja Popović.

Ona je istakla da je grad Kotor rasadnik talenata kako u sportu, tako i u nauci i muzici.

"Temelj svakog društva su djeca. Ulažući u djecu stvaramo odgovorno, pozitivno i građansko društvo prije svega", naglasila je Popović.

Prema njenim riječima Evropski savez u Kotoru će nastojati da obogati obrazovne programe, ali i da podrži sport i sportiste.

"Trudićemo se da obrazovanje obogatimo, osim javnog plana i programa Ministartva prosvjete Crne Gore, programima novim još od predškolskog uzrasta. Podržavaćemo sportske klubove, kako individualne, tako i ekipne, podržavaćemo i individualce i u jednoj i u drugoj kategoriji", rekla je Popović.

Popović se osvrnula i na talente u muzici, čiji je, prema njenim riječima, Kotor rasadnik.

"Svjedoci smo da je Kotor rasadnik talenata u muzici, svjedoci smo da mnoga naša djeca su osvajala veliki broj nagrada na velikim takmičenjima. Pokušaćemo sve da ih podupremo i da im damo vjetar u leđa. Muzika, koja povezuje um u tijelo, sve govori o sveopštem razvoju djeteta", zaključila je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се