Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

A.J.

25. 07. 2024. 08:36 >> 08:36
Čitaj mi:

na platou Doma revolucije

Večeras promocija knjige Milana Vujovića „Barske priče IV“

U okviru bARS selekcije 37. „Ljetopisa“ večeras u 21 sat na platou Doma revolucije biće promovisana knjiga „Barske priče IV“ novinara i publiciste Milana Vujovića.

Kako su saopštili organizatori, riječ je o promociji četvrte knjige iz serijala knjiga anegdota.

Milan Vujović je zaposlen u Radio Baru više od tri decenije gdje obavlja funkciju glavnog i odgovornog urednika. Bio je četvrt vijeka dopisnik beogradske „Politike“ i redovno objavljuje blogove na portalu „Vijesti“. Dobitnik je nagrade Aktiva novinara Bara „Božidar Boško Milošević“ 1997. godine, Udruženja novinara Crne Gore 2000. godine, a 2019. dodijeljena mu je Nagrada oslobođenja Bara. Objavio je tri romana – „Agnostik ili kako je Jagoš završio pravo“, „Ništa se nije promijenilo“ i „Počelo je s nesanicom“, kao i knjigu zapisa „Život i ostalo“, duhovite priče pod naslovom „Knjiga o Mikiju“.

Sa Vladimirom Lukšićem napisao je „Šah u Baru“, prvo djelo o ovoj drevnoj igri u gradu pod Rumijom. Urednik je knjige „Bar u hodnicima sjećanja“, nastale po istoimenom serijalu tekstova koje su za sajt Bar Info pisali Barani.
Prve „Barske priče“ izašle su 2013, druga knjiga 2015, a treća 2021. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније