Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.B. [ Klix.ba ]

13. 06. 2022. 14:24 >> 14:35

GLEDAOCIMA NAJOMILJENIJI

Idris Elba ponovo u pregovorima za ulogu Džejmsa Bonda

Idris Elba je navodno ponovo u pregovorima za glavnu ulogu u sljedećem nastavku franšize filmova o Džejmesu Bondu nakon što su producenti sproveli istraživanje tržišta u kojem se pokazao jednim od najomiljenijih.

Producentica franšize Barbara Brokoli ranije ove godine potvrdila je da je glumac "dio razgovora" da bude sljedeći agent 007.

Ranije je Elba odbacio ideju da glumi špijuna i raspravljao o mogućnosti da glumi negativca, ali se ponovo razmatra za glavnu ulogu nakon što je visoko rangiran u istraživanju tržišta, navodi "The Sun".

Izvor je za publikaciju rekao: "Idris je dugo bio u pregovorima da igra ulogu u sljedećoj eri priče o Džejmesu Bondu, a prošle godine se razmatrao za ulogu antagoniste."

"Međutim, pregovori da igra glavnu ulogu ponovo su počeli, jer su producenti shvatili koliko će biti popularan nakon tajnog istraživanja tržišta. On se visoko kotirao među raznolikom grupom ljubitelja filma pozvanih da učestvuju u istraživanju", navodi "The Sun".

Vijesti dolaze nakon što je producentica priznala da će trebati mnogo vremena da izaberu zamjenu za Danijela Krejga.

Brokoli je insistirala da nije tako lako odabrati glumca koji će preuzeti ulogu kultnog špijuna.

U razgovoru za "Variety" je rekla da je to velika odluka.

"Nije samo dodjela uloge. Radi se o potpunom preispitivanju puta kojim idemo", kazala je ona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније