Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj.

04. 07. 2024. 15:29 >> 15:29

UPRAVA POLICIJE

Uhapšeni osumnjičeni za aktiviranje eksploziva ispred lokala u Cijevnoj

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjenosti „Centar", Odjeljenja bezbjednosti Podgorica uhapsili su dvadesetčetvorogodišnjeg A.S. u dvadesetosmogodišnjeg M.P. koji se sumnjiče za aktiviranje aktiviranje eksplozivne naprave ispred ugostiteljskog objekta u Cijevnoj, saopšteno je iz Uprave policije.

 

Naime, policija je uhapsila A.S. koji je osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja , kao i osumnjičenog za krivično djelo izazivanje opšte opasnosti putem podstrekavanja u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija – M.P. 

"Naime, sumnja se da je M.P. izvršio krivična djela koja mu se stavljaju na teret na način što je zbog prethodnog verbalnog i fizičkog obračuna sa licem koje je vlasnik jednog ugostiteljskog objekta u mjestu Donja Cijevna, ispred istog odlučio aktivirati eksplozivnu napravu kako bi mu pričinio materijalnu štetu", navodi se u saopštenju.

Kako policija sumnja, na izvršenje krivičnog djela podstrekao ga je A.S.

"Na način što mu je dao precizna uputstva kako da neprimijećeno dođe do lica mjesta, a zatim na koji način da aktivira eksplozivnu napravu u cilju pričinjavanja materijalne štete", navodi se u saopštenju.

Takođe se sumnja dakle, da je 24. juna oko 04.45 časova, A.S. aktivirao eksplozivnu napravu, a nakon čega je od M.P., po završenom poslu dobio određenu novčanu nadoknadu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније