Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Portal RTCG ]

04. 07. 2024. 11:04 >> 11:24
2
Čitaj mi:

ŠARANOVIĆ

Samozvani bivši policajci bacali sjenku na rad UP, kriminal nije jači od države

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović pohvalio je rezultate rada službenika Uprave policije, kako je danas saopšteno na konferenciji za novinare, rasvijetlili ubistvo na Cetinju.

Šaranović je kazao da su "bivši samozvani policajceiposljednjih dana pokušavali da bace sjenku na rezultate rada policije".

"Najbolje ih demantuju sljedeće okolnosti. Od 2015. godine je počinjeno 10 ubistava posredstvom eksplozivnih naprava, a ovo je prvo koje je rasvijetljeno, i to u rekordnom roku. Za razliku od prošle godine, ove godine su rasvijetljena sva krivična djela protiv života i tijela nastala kao rezultat obračuna OKG iz prošle i ove godine", tvrdi Šaranović. 

Ministar je poručio da kriminal nije i neće biti jači od države.

"U ime države Crne Gore, policijskim službenicima zahvaljujem na ovako hrabrom i profesionalnom obavljanju najdelikatnije dužnosti današnjice. To je bez sumnje borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, u kojoj ću im pružiti punu afirmaciju i pomoć", zaključio je Šaranović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније