Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Libertas ]

27. 06. 2024. 17:11 >> 17:12

Pronađen telefon u toaletu za pritvorenike u podgoričkom Višem sudu

U muškom toaletu u suterenu Višeg suda u Podgorici, koji koriste i pritvorenici nakon sprovođenja iz zatvora, danas je pronađen mobilni telefon, saznaje Libertas.

Telefon je danas, prijepodne, pronašao jedan od službenika obezbjeđenja.

"Bio je pored WC šolje i pretpostavljamo da je pao nakon što se odlijepio sa vodokotlića", nezvanično je rečeno Libertasu u Upravi policije, koju su danas iz suda obavijestili o tome.

Nedugo potom, policija je obavila uviđaj.

"Pretpostavljamo da je neko zalijepio telefon za vodokotlić kako bi ga preuzeo neko od pritvorenika koji se svakodnevno sprovode iz spuškog pritvora u sud zbog vođenja postupaka. Ne znamo još ni kada je telefon tu ostavljen. Mogao je da bude ostavljen i prethodnih dana", nezvanično su kazali Libertasu.

Nije prvi put, rekli su u policiji, da se susreću sa sličnim slučajevima.

"Telefone smo nalazili i u ordinacijama, gdje dovodimo pritvorenike. Na razne načine se dovijaju ne bi li pritvorenicima obezbijedili da dođu do telefona", kazao je sagovornik Libertasa u policiji, tvrdeći da tu, ipak, nije riječ o krivičnom djelu.

U Višem sudu u Podgorici, tokom ova dva dana, bilo je zakazano više od 50 ročišta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније