Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.L.B.

29. 06. 2024. 10:26 >> 10:26
1

POLICIJA SAOPŠTILA

Podgorica: Uhapšena osumnjičena za ubistvo u pokušaju

Policija je u Podgorici uhapsila M.F. (45) zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije juče oko 15.00 časova u prostorije Kliničkog centra Crne Gore na ukazivanje ljekarske pomoći doveden je A.G. (41) koji je imao ubodnu ranu u grudnom košu.

„Policijski službenici preduzeli su mjere i radnje iz svoje nadležnosti i došli do saznanja koja su ukazivala da je lice mjesta ovog događaja na adresi u Bulevaru Ivana Crnojevića gdje oštećeni stanuje sa svojom emotivnom partnerkom M.F. (45)“, saopštila je Uprava policije.

Kako navode izvršen je uviđaj, izuzeti su određeni tragovi i predmeti, od M.F. su prikupljena obavještenja na zapisnik, te je odvedena i na ukazivanje ljekarske pomoći.

„Sa događajem i preduzetim radnjama upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu M.F. lišena slobode zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo u pokušaju“, saopštila je Uprava policije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније