Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 06. 2013. 21:32 >> 21:33

TROFEJ BEOGRADA 2013

Crna Gora ubjedljiva protiv Kanade

Ženska seniorska reprezentaija ostvarila je prvu pobjedu na turniru ''Trofej Beograda 2013'' - izabranice Miodraga Baletića su u drugom kolu savladale Kanadu 75:46 (24:9, 17:12, 13:6, 21:19).

Nakon boljeg početka Kanade i vođstva 5:2, naša reprezentacija napravila je seriju 19:0 i povela 21:5.

Pobjednik meča mogao se naslutiti već poslije prve četvrtine, jer su izabranice Miodraga Baletića imale 15 poena prednosti - 24:9.

U nastavku meča jedina dilema bila je razlika sa kojom će naša reprezentacija doći do pobjede, a najveća prednost bila je u 34. minutu, kada je bilo 66:39, nakon što je Iva Perovanović realizovala dva slobodna bacanja.

Najefikasnija u našoj selekciji bila je Snežana Aleksić sa 19 poena, uz pet pogođenih trojki iz isto toliko pokušaja, Jelena Dubljević je postigla 13, dok su Ana De Forž i Iva Perovanović upisale po deset poena.

U poraženom timu najbolja je bila Džastin Kolej koja je postigla 11 poena.

Naša reprezentacija u posljednjem kolu, u nedjelju (20 sati) će igrati protiv domaćina Srbije.

(sajt kscg)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније