Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.R.

30. 03. 2024. 13:39 >> 13:04
Čitaj mi:

ŠPANAC OTKRIO

Gvardiola: Rajs nije htio u Siti za sve zlato ovog svijeta

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola otkrio je uoči utakmice sa Arsenalom, da veoma žali što u svoje redove nije uspio da dovede vezistu "tobdžija" Deklana Rajsa.

Dva tima sastaće se u nedjelju na "Etihadu", u jednom od derbija sezone. Arsenal je trenutno vodeći sa 64 boda, koliko ima i Liverpul, ali londoski tim ima i bolju gol-razliku.

Siti je treći sa bodom manje.

"Postoji puno igrača koji su nas odbili. Rajs nije prvi kojeg smo htjeli, a koji nije htio da nam se pridruži. Postoji dug popis. Zapravo, Rajs nije htio da dođe ni za svo zlato ovoga svijeta, tako da se nije ostvarilo. Donio je svoju odluku i želimo mu puno sreće", rekao je Gvardiola i dodao:

"Svaka ekipa bi potpisala Rajsa. On je kapiten reprezentacije i mlad igrač koji igra puno utakmica redovno. Zato je Arsenal pravio toliko pritisak da ga potpiše".

Rajs je ovog ljeta stigao u Arsenal za 116 miliona eura iz Vest Hema.

Odigrao je 39 utakmica i postigao šest golova, uz sedam asistencija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније