Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

29. 04. 2024. 19:36 >> 19:43

MASTERS U MADRIDU

Nadal u tri seta do osmine finala

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u osminu finala mastersa u Madridu pobjedom 2:1 (6:1, 6:7(5), 6:3 protiv Argentinca Pedra Kaćina.

Prvi dio igre rutniski je riješio Španac i dobio ga sa 6:1.

Najuzbudljivije bilo je u drugom setu kada su viđena čak po tri brejka dvojice tenisera - taj dio igre dobio je Argentinac u taj-brejku.

U setu odluke Nadal je zaigrao svoj, u ovom trenutku, najbolji mogući tenis. Treći set u nizu je otpočet brejkom i po pravilu osvojio ga je onaj igrač koji je servis oduzeo protivniku.

Španca čeka duel sa Jiržijem Lehečkom.

Rafa, koji je bio na 512. mjestu pred start turnira, skočio je do sada za 207 mjesta i trenutno je 305 igrač svijeta. Ukoliko pobijedi češkog tenisera u narednom susretu došao bi do 42. pozicije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније