Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta

29. 04. 2024. 16:41 >> 16:42

POLUFINALE ABA LIGE

Obradović pred Budućnost: Imaju veliki kvalitet

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je pred meč protiv Budućnosti da ekipa iz Podgorice ima veliki kvalitet.

"Igramo polufinalnu seriju protiv Budućnosti sa velikim respektom prema samoj ekipi. Imaju veliki kvalitet. Ono što bih želio da naglasim je da iako su nam veliki rivali, dolaze nam i veliki prijatelji. Takođe bih želio da zamolim navijače Partizana da ih na fer i sportski način dočekaju, da sve protekne u dobroj atmosferi. Da svima pokažemo gostoprimstvo koje možemo da pružimo prema svakom protivniku i da se svako dobro osjeća kada dođe u našu Arenu, i na kraju krajeva da se isključivo priča samo o košarci", rekao je Obradović, a prenio klub.

 

Centar Partizana Balša Koprivica je rekao da se ekipa već nekoliko dana priprema za meč protiv Budućnosti.

"Što se tiče same ekipe Budućnosti, ove sezone imamo iskustva sa njima, solidna su ekipa i imaju dobrog trenera. Pripremamo se već nekoliko dana za ovaj meč", rekao je Koprivica.

Polufinalna serija se igra na dvije pobjede, a prednost domaćeg terena ima Partizan.

Sjutrašnji meč je od 18.30 uz prenos na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније