Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 03. 2017. 23:10 >> 22:45

DVA GOLA MESIJA

Barsa u drugom dijelu "slomila" Valensiju

Fudbaleri Barselone pobijedili su večeras na svom terenu Valensiju sa 4:2 u utakmici 28. kola Primere.

Barselona je druga na tabeli sa 63 boda, ima dva boda manje od prvoplasiranog Reala, ali i meč više. Valensija je na 14. poziciji sa 30 bodova.

Valensija je povela u 29. minutu golom Elijakima Mangale, ali je samo šest minuta kasnije izjednačio Luis Suares na asistenciju Nejmara.

Mangala je u 44. minutu zaradio crveni karton i poklonio Barseloni jedanaesterac koji je realizovao Lionel Mesi minuta kasnije.

Munir El Hadadi je u 46. minutu donio izjednačenje Valensiji poslije dobrog kontranapada, ali gostujuća ekipa u drugom poluvremenu nije bila opasna.

Barselona je iskoristila brojčanu prednost i golovima Mesija u 52. i Andrea Gomeša u 89. minutu slavila sa 4:2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније