Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 05. 2017. 22:57   >>  22:39 1

PRIMERA

Majstorija Jovetića, "petarda" Sevilje

Stevan Jovetić je golom zaključio sezonu u Sevilji - crnogorski napadač je pogodio u ubjedljivoj pobjedi svog tima nad Osasunom na svom terenu 5:0.

Jo-Jo je u 35. minutu dobio loptu na nekih 20-ak metara od gola, oslobodio se jednog čuvara i topovskim udarcem poslao loptu pod prečku gola Sirigua za ubjedljivh 3:0 na poluvremenu. Bio je to njegov šesti gol u šampionatu, a sedmi ukupno u dresu tima iz Andaluzije.

Gol možete pogleadti na ovom linku. Jovetić je igrao do 63. minuta kada je ustupio mjesto Ben Jederu.

Prethodno su pogađali Vitolo i Vaskez. 

U nastavku su Vaskez i Vitolo postigli još po jedan gol i time zaključili "petardu". Sevilja je prvenstvo završila na 4. mjestu sa 72 boda i igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Jovetić je pogodio i proteklog vikenda protiv Reala, a njegov agent Falji Ramadani prije dva dana je kazao da Sevilja ima rok do 30. maja da aktivira klauzulu o otkupu ugovora.

Obeštećenje iznosi 13 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније