Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 05. 2017. 21:51 >> 22:02
1

BARSA RUTINSKI

Real ubjedljiv, gol Jovetića, prvijenac Savića

Crnogorski reprezentativci Stevan Jovetić i Stefan Savić postigli su golove u 37. kolu Primere. Jo-Jo je postigao počasni pogodak u porazu od Real Madrida na "Brenabeuu" 4:1, dok je Savić donio bod Atletiku na gostovanju Betisu 1:1. Barselona je slavila protiv Las Palmasa u gostima 4:1, uz het-trik Nejmara. Real i Barselona su tako i dalje poravnati na vrhu, s tim što Katalonci imaju meč više.

Jovetić je pogodio u 48. minutu, kada je preciznim udarcem sa 20-ak metara pogodio donji lijevi ugao i smanjio na 2:1. 

To je njegov treći gol protiv Reala, pogodio je u Kupu i u prvenstvu, kada je prekinuo Realovu seriju od 40 mečeva bez poraza.

Naš as je u prvom dijelu tri puta opasno zaprijetio domaćinu. Dva puta je pogodio okvir gola - prvo stativu sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca, a potom je majstorski lobovao Navasa iskosa sa desne strane, ali je ovoga puta prečka spasila Real.

U završnici prvog poluvremena Jo-Jo je odigrao dupli pas sa Koreom i šutirao sa 7-8 metara, ali je Navas fenomenalno intervenisao.

Prethodno, Real je poveo u 17. minutu. Dosuđen je faul na 20-ak metara od gola i dok su igrači Sevilje namještali živi zid, Naćo je šutirao i matirao Rika. Prednost je duplirao Ronaldo devet minuta kasnije.

Nakon gola Jovetića, činilo se da se meč komplikuje za Real, ali je domaćin u razmaku od pet minuta postigao dva gola. Ronaldo je u 78. minutu sa ivice šesnaeterca povisio na 3:1, a "poker" je kompletirao Kros u 83.

Betis i Atletiko su igrali 1:1 Domaćin je poveo u 57. minutu preko Sebaljosa, da bi Savić devet minuta kasnije zatresao mrežu sa četiri-pet metara nakon slobodnog udarca sa lijeve strane. Bio je to njegov prvi gol u dresu "jorgandžija". 

Barselona je lako izašla na kraj sa Las Palmasom 4:1. Blistao je Nejmar koji je postigao tri gola, a upisao se i Suarez.

Atletik Bilbao i Leganes su igrali 1:1, dok golova nije bilo u duelu Viljareala i Deportiva.

Real Sosijedad i Malaga su odigrali 2:2, a Sporting je upisao pobjedu u gostima protiv Eibara 1:0.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније