Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

Б.Ч.Ј. [ N1 ]

28. 09. 2022. 14:01   >>  14:02

AMBASADA U MOSKVI

"Građani SAD-a da odmah napuste Rusiju"

Američka ambasada u Moskvi pozvala je svoje građane da odmah napuste Rusiju.

U saopštenju američke ambasade u Moskvi podsjeća se da je u Rusiji pokrenut proces djelimične mobilizacije.

Navedeno je da američki građani s ruskim državljanstvom mogu biti pozvani na vojnu dužnost, a iz Ambasade SAD su poručili da u tom slučaju možda neće moći da pomognu tim građanima.

Građani SAD su upozoreni i na činjenicu da su komercijalni letovi u Rusiji takođe ograničeni, te da oni koji žele da napuste i Rusiju treba brzo da obave pripreme.

"Državljani SAD ne bi trebalo da putuju u Rusiju, a oni koji borave u Rusiji trebalo bi odmah da napuste tu zemlju dok još traju mogućnosti poslovnog putovanja", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније